Blåsbanken 4: Stämma 5 i Eb, Barytonsax/Tuba i Eb

190205 - Notposten

Blåsbanken är ett material tänkt att användas efter tredje eller fjärd ..

185.00 kr
Ej i lager, beställningsvara. Leveranstid 3-10 dagar
Betala enkelt med Walley
Lagervaror skickas inom 1-2 arbetsdagar

Beskrivning

Blåsbanken är ett material tänkt att användas efter tredje eller fjärde spelåret. Materialet är anpassat för att kunna användas i många skiftande sammanhang. Det kan användas i instrumentalundervisning men även som ett flexibelt ensemblematerial för ensembler från fem deltagare upp till stor blåsorkester med fullt slagverk.

Orkesterboken & Melodiboken
Elevhäftet består av två delar: Orkesterboken och Melodiboken. I Melodiboken finns låtarnas melodier noterade med text och ackordanalys. Detta gör att Blåsbanken även passar utmärkt som bredvidspelningsmateral i instrumentalundervisning.

CD:n
Till varje häfte medföljer en cd-skiva. Det är roligt och utvecklande för musikanterna att spela tillsammans med en klingande förlaga både hemma, på sina instrumentlektioner och i ensemblen. På skivan kommer först alla låtarna med hela arrangemanget, sedan följer samma låtar med enbart komp. Till sist kommer de flesta låtarna i ett betydligt långsammare tempo: övningstempo".

Arrangemang
Låtarna är femstämmigt arrangerade och melodin vandrar i de olika stämmorna. För att materialet skall bli så flexibelt som möjligt finns varje stämma i två till fem olika transpositioner. Arrangemangen är skrivna så att de går bra att spela utan ackordinstrument i kompet.

MP3CD-skiva medföljer denna utgåvan.

Innehåll:
Happy
I Love Rock ’n’ Roll
Sommaren är kort
Utan dina andetag
Fredriks gånglåt
La det swinge
If I Didn’t Have You
Truly Madly Deeply
Homestead
Jump
Heartbeat Song
Let It Go
Himlen i min famn
White Christmas

Tipsa